GDPR - Elpi Tours - Malinska, Krk

GDPR

Cijenimo Vašu privatnost i poštujemo Vaše osobne podatke.

Pregledavanjem i korištenjem web stranica, slanjem upita, potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom, EL – PI SHOP d. o. o.. dobrovoljno stavljate na raspolaganje svoje osobne podatke, a mi se obvezujemo da ćemo Vaše osobne podatke čuvati. Svi naši djelatnici, kao i poslovni partneri, odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

EL – PI SHOP d. o. o. prikuplja osobne podatke koji su potrebni za ispunjenje ugovornih obveza i te podatke dijelimo s trećim osobama kada je to neophodno za realizaciju dogovorenih usluga (iznajmljivači, druge turističke agencije).
Vaše osobne podatke prikupljamo na nekoliko načina
– putem web stranica, prilikom izrade upita, na način da sami unosite tražene podatke
– kontaktom sa našim djelatnicima gdje osobno, dobrovoljno, dajete osobne podatke u svrhu obrade za realizaciju dogovorenih usluga 
– od trećih osoba, platformi koje pružaju uslugu rezervacije privatnog smještaja

Od Vaših osobnih podataka preko web stranice prikupljamo: ime i prezime, broj telefona, e-mail, adresu, datum rođenja djece do 18 godina starosti, spol. 

Prilikom plaćanja usluga online koristimo sustav za kartično plaćanje koji omogućuje maksimalnu razinu sigurnosti i u skladu je sa svim propisima struke i certifikatima.

Davanjem eksplicitne privole na www.elpi-tours.com pristajete na korištenje kolačića. To su male datoteke koje se koriste za web analize, mjerenje broja posjetitelja, analizu pretraga, postavke jezika.

EL – PI SHOP d. o. o. web stranice sadrže i linkove na druge web stranice. EL – PI SHOP d. o. o. nije odgovoran za poštivanje privatnosti na drugim Internet stranicama.
 
Kako su stranice EL – PI SHOP d. o. o. namijenjene za nekomercijalno korištenje nije dozvoljeno kopiranje tekstova i fotografija, distribuiranje, mijenjanje niti objavljivanje informacija u komercijalne svrhe. 
 
U slučaju dodatnih pitanja vezanih na zaštitu Vaših osobnih podataka, kontaktirajte nas na adresu: office@elpi-tours.com

IZJAVA O UPOTREBI WSPAY-a

EL-PI SHOP d.o.o. koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u stvarnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama i drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu omogućuje sigurnu registraciju i prijenos unesenih kartičnih podataka, što potvrđuje PCI DSS certifikat koji WSPay posjeduje. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitnu enkripciju i TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše razine zaštite prilikom pisanja i prijenosa podataka.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIJENOSA OSOBNIH PODATAKA

Zaštita osobnih podataka u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća br. 2016/679-Uredba i provedba Opće uredbe o zaštiti podataka

WSPay, kao izvršitelj autorizacije i naplate kreditnih kartica, obrađuje osobne podatke kao izvršitelj obrade i postupa s osobnim podacima u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća br. 2016/679 i strogim pravilima PCI DSS-a. L1 prijenos podataka.

WSPay koristi SSL certifikat 256 bitnu enkripciju i TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše razine zaštite prilikom pisanja i prijenosa podataka.

Povjerljivim podacima smatraju se osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i prikupljanja, odnosno u izvršavanju obveza iz Ugovora ili iz Ugovora.

Za izvršenje Ugovora (ovlaštenja i preuzimanje) potrebni su sljedeći osobni podaci kupca:

Ime i prezime

E-mail

Telefon

Adresa

Mjesto

Poštanski broj

Zemlja

Vrsta kartice

Broj kartice

Život kartice

CVV kod kartice

WSPay ne obrađuje niti koristi ove osobne podatke osim u svrhu provedbe ugovora o autorizaciji i prikupljanju.

WSPay jamči ispunjavanje svih uvjeta propisanih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za izvršitelje obrade osobnih podataka, a posebno poduzimanje svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera, a to posebno potvrđuje PCI DSS L1 certifikat.

EUROPSKA INTERNETSKA PLATFORMA ZA RJEŠAVANJE SPOROVA

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=HR