Izleti brodom Krk, Hrvatska- Elpi Tours - Malinska, Krk

Izleti brodom
u Hrvatskoj

Odaberite izlet brodom koji Vam najviše odgovara

Lista izleta brodom

Venecija

Ne propustite cjelodnevni izlet u jedan od najljepših gradova na svijetu, izgrađen na 118 otoka! Vaše putovanje započinje vožnjom autobusom do Poreča. Transfer traje sat i pol nakon čega se ukrcavate na brzi brod i nastavljate prema Veneciji. Po dolasku u Veneciju prošetat ćete brojnim ulicama koje imaju svoje skrivene priče uz stručno vodstvo turističkog vodiča.

Krstarenje otokom (Panorama)

Atraktivan 4-satni izlet na kojem istražujemo obalu grada Krka i nakon toga uživamo u pogledu na obalu otoka Cresa. Zaustavit ćemo se u prekrasnoj uvali s pješčanom plažom, gdje ćete se okupati u kristalno čistom moru. Nakon kupanja slijedi kava i kolač na brodu. Tijekom našeg povratka vidjet ćete najljepše plaže od Stare Baške do Punte.

Noćno ribarenje

U vrućoj ljetnoj noći pod zvjezdanim nebom saznat ćete kako su krčki ribari lovili ribu kočom – što je običaj od davnina. Tijekom ribolova uživat ćete u ribljem predjelu i domaćoj rakiji od smokve. Nakon bogatog ulova iskusni ribiči pripremit će vam ukusnu ribu sa salatom, prilogom i vinom. Ovaj izlet počinje u večernjim satima.

Škola ribarenja

Budi ribar na jedan dan. Autentičan ribolov kočom, jedinstveni krajolik obale i otoka, kupanje u jednoj od najljepših uvala na otoku Krku- Vela Luka kod Baške, učenje ribarskih vještina te posjet muzeju ribarskih alata te ručak od svježe ulovljene ribe – sve u jednom danu i sve u novoj dnevnoj turi nakon koje vas čekaju nezaboravne uspomene i diploma o završenoj ribolovnoj obuci.

TAJANA Krk- Rab- Pag

Cjelodnevni izlet mbrodom do otoka Paga i Raba. Polazak je u 09:30 iz grada Krka odakle nastavljamo uz obalu Paga i Raba. Na otoku Pagu gosti će imati priliku okupati se u moru. Između vožnje do Paga i Raba ručak će biti poslužen na brodu (po izboru meso ili riba + 1 piće). U Rabu je organizirano razgledavanje uz pratnju turističkog vodiča.