Izjava o privatnosti - Elpi Tours - Malinska, Krk

Izjava o privatnosti

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Internet servis „ EL-PI TOURS” koji se nalazi u vlasništvu firme EL-PI SHOP d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Sigurnost plaćanja kreditnim i debitnim karticama

Sigurnost podataka kreditnih i debitnih kartica zajamčena je i osigurana uporabom SSL enkripcije.Stranice za naplatu i terećenje kreditnih i debitnih kartica osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija postupak je šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihova prijenosa između računala Kupca i Web Secure Payment Gateway (WSpay) sustava.
Web Secure Payment Gateway (WSpay) sustav povezan je sa kartičnim kućama putem virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Brojevi kreditnih i debitnih kartica ne pohranjuju se i nisu dostupni neovlaštenim osobama.