Blog post News Island Krk - Elpi Tours - Malinska, Krk

Istražite naš blog

Sve što trebate znati o otoku Krku na jednom mjestu

Prikazuje se 1-12 od 111 postova na blogu

Odmor u Malinskoj na otoku Krku

Dragi gosti, dobrodošli na web stranicu turističke agencije EL-PI Tours!

Ljubav prema ovom poslu pokreće nas da stvaramo i omogućavamo našim posjetiteljima miran, ugodan i nezaboravan godišnji odmor. Iz tog razloga, pripremili smo vam bogatu i raznoliku ponudu kuća za odmor i apartmana za najam u Malinskoj na otoku Krku, blizu mora, plaža, centra ali i one intimnije u unutrašnjosti, nekoliko kilometara od mora u okružju prirode. EL-PI tours vam može pružiti smještaj prema bilo kojoj potrebi: luksuzne vile s bazenima, udobne kuće za odmormoderni apartmani ili dobro opremljene sobe. Većina smještajnih jedinica koje nudimo nalaze se na području Malinske i Njivica, ali također uključuju Grad KrkŠiloDobrinjPunatBašku, kao i Vrbnik i Omišalj. Istražite otok Krk, destinaciju za sve generacije, rezervirajte svoj idealni privatni smještaj i uživajte u nezaboravnom odmoru u Hrvatskoj. Upoznajte otok Krk, destinaciju rekreacije, odmora i novih avantura uz EL-PI tours!

“Zlatni otok”, otok Krk, naš je najsunčaniji otok i jedno je od najatraktivnijih odredišta za turiste zahvaljujući svojoj bogatoj i raznovrsnoj ponudi sadržaja te duge zanimljive povijesti.
Istražite prekrasnu Malinsku, jedno od najrazvijenijih turističkih mjesta otoka Krka, gdje se nalazi većina naših smještajnih kapaciteta ali i ostale pitoreskne lokacije na otoku gdje ćemo vam osigurati moderne kuće za odmor i apartmane s bazenom, s pogledom na more ili u blizini plaže.

Plaže na otoku Krku

Ugodna mediteranska klima s više od 2500 sunčanih sati u godini, čisti morski zrak i kristalno čisto more te čak 15 plaža na kojima se ponosno vijore plave zastave kao dokaz čistoće mora i obale, potvrda su standarda kvalitete usluga. Sasvim dovoljni razlozi da vruće ljetne dane provedete na moru kupajući se ili istražujući okolne skrivene dragulje putem brojnih organiziranih izleta brodom ili katamaranom u našoj ponudi.

Doživite kristalno čisto more tirkizno plave boje, najbolje pješčane i šljunčane plaže otoka Krka do kojih možete doći pješice ili automobilom, a neke su dostupne samo s morske strane. Plaže zbog kojih se i dešava mnoštvo rezervacija smještaja u proteklom vremenu su: Rajska plaža, Haludovo, Rupa u Malinskoj, Plaža Porporela u gradu Krku, plaža Vela plaža smještena u Baški, plaža Oprna u blizini stare Baške, plaža s ljekovitim blatom u uvali Soline i mnoge druge velike plaže, ali i one skrivene, intimnije u malim uvalama.

Aktivan odmor na otoku Krku

Otok Krk nudi različite načineaktivnog odmora, rekreacije i zabave za sve uzraste poput dugih pješačkih i biciklističkih staza, teniski tereni, mini golf, aqua park na moru, vožnje na tubama i bananama na moru, jet ski, odbojka na pijesku, fitness centri, jedrenje, ronjenje, wakeboard. Za sve ljubitelje boravka u prirodi, na otoku Krku uređeno je 300 km pješačkih staza idealnih za laganu rekreaciju i opuštanje.

Odmor za sve generacije

Otok Krk ne poznaje dobne granice kada je ponuda usluga u pitanju, stoga ne čudi što je savršen odabir za odmor u Hrvatskoj jer jedestinacija za sve generacije. Mnoštvo zabavnih i sportskih sadržaja, bogata autohtona gastronomska ponuda, bogat noćni i zabavni život  ili pak mir i tišina bez velike gužve, bogat kulturni život (izložbe, predstave, muzičke večeri), staze za biciklizam i trčanje, mogućnost odlazaka na zanimljive izlete, mogućnosti plovidbe po obližnjim otocima, upoznavanje života ljudi i lokalnih običaja te brojna događanja (modne revije, sajmovi, sportska događanja, koncerti, fešte) samo su mali dio svega što vas očekuje.
Odlučite li posjetiti otok Krk i zanimaju vas smještajni kapaciteti, organizirani izleti i sve ostale informacije, slobodno nas kontaktirajte! Upoznat ćemo Vas s našim Zlatnim otokom Krkom i okolnom regijom, osigurati vam sve potrebne informacije kako bi nesmetano proveli svoj odmor na najvećem hrvatskom otoku, Otoku Krku!