Malinska na Krku – idealan izbor destinacije za sve generacije

Vrijeme je da vas zagrijemo mislima o sljedećem odmoru koji planirate. Uvijek predlažemo otok Krk i sva njegova čarobna mjesta, ali ovaj put posebno vas pozivamo u Malinsku za koju smo sigurni da vam može ponuditi sve što jedan bezbrižan, opušten i zabavan godišnji odmor ili kratak vikend odmor treba biti.

Zašto odabrati baš Malinsku na otoku Krku kao sljedeću destinaciju za odmor?

Prekrasna Malinska, jedno je od najrazvijenijih turističkih mjesta otoka Krka, gdje se nalazi većina naših smještajnih kapaciteta, od modernih kuća za odmor, luksuznih vila i apartmana s bazenom, s pogledom na more ili u blizini plaže. Krk se može pohvaliti najugodnijom mediteranskom klimom koju karakteriziraju blage zime te više od 2500 sunčanih sati u godini. Osim toga, Krk odlikuju ljekoviti morski zrak i kristalno čisto more, kao i odlična prometna povezanost otoka Krka i Malinske. To su samo neki od razloga zašto je Malinska savršena destinacija za kraći ili duži boravak, stoga ne morate čekati ljeto već preporučujemo dolazak s prvim toplijim mjesecima kako bi uistinu osjetili pravi otočki život bez stresa i gužvi.

Aktivan odmor u Malinskoj i na otoku Krku za sve uzraste

Otok Krk nudi različite načine aktivnog odmora, rekreacije i zabave za sve uzraste poput brojnih pješačkih i biciklističkih staza, teniskih terena, mini golfa, aqua park na moru, vožnje na tubama i bananama na moru, jet-ski, odbojka na pijesku, fitness centri, jedrenje, ronjenje, wakeboard. Za sve ljubitelje boravka u prirodi, na otoku Krku uređeno je 300 km pješačkih staza idealnih za laganu rekreaciju i opuštanje. S ranim proljećem i sve toplijim temperaturama zraka Malinska i cijeli otok Krk postaju prava meta za sve ljubitelje kristalno-čistog mora, bogate povijesti i kulture, tradicije, običaja i boravka na otoku uz mogućnost sudjelovanja u brojnim aktivnostima, manifestacijama, izletima ili organiziranim eventima.

Odmor za sve generacije

Otok Krk ne poznaje dobne granice kada je ponuda usluga u pitanju. Mnoštvo zabavnih i sportskih sadržaja, bogata autohtona gastronomska ponuda, bogat noćni i zabavni život ili pak mir i tišina bez velike gužve, bogat kulturni život (izložbe, predstave, muzičke večeri), staze za biciklizam i trčanje, mogućnost odlazaka na zanimljive izlete, mogućnosti plovidbe po obližnjim otocima, upoznavanje života ljudi i lokalnih običaja te brojna događanja (modne revije, sajmovi, sportska događanja, koncerti, fešte) samo su mali dio svega što vas očekuje.


Odlučite li posjetiti otok Krk i Malinsku i zanimaju vas smještajni kapaciteti, organizirani izleti i sve ostale informacije, slobodno nas kontaktirajte!