Kako odabrati smještaj prema tipu aktivnosti na godišnjem odmoru

U današnje vrijeme sve više gostiju traži smještaj prema svojim osobnim preferencijama i stilu uživanja u godišnjem odmoru.

Ukoliko ste i vi jedni od onih koji bi željeli bookirati smještaj u apartmanu koji odgovara vašem lifestyle-u, čitajte dalje…

Aktivni godišnji odmor s minimalnim zadržavanjem u apartmanu

Prvo trebate razmisliti koliko ćete se prosječno zadržavati u apartmanu. Ukoliko planirate ujutro brzinski doručkovati i zatim se vratiti tek navečer, preporučujemo da rezervirate skromniji apartman čija će cijena biti pristupačna. Većina preferira apartmane s pogledom na more, no to znatno poskupljuje cijenu apartmana. Stoga ako će vam prva stvar ujutro biti zgrabiti ruksak i otići u istraživanje do kasno u noć, možda vam pogled i opremljenost apartmana ne bi trebala biti presudna stavka.

/en/acco…

/en/acco…

/en/acco…

Opuštajući odmor s laganim tempom

Ukoliko biste voljeli na vašem godišnjem odmoru odmoriti od svakodnevnog stresa i žurbe i dan započeti laganim ispijanjem kave, uživajući u doručku, za vas svakako vrijedi uložiti koju kunu više u odabir idealnog smještaja. Zbog čega? Ispijanje kave na terasi sa savršenim pogledom na more, dok šum valova milozvučno dopire do vaše lijepe kuhinje koja mami na pripremu ljetnih delicija zvuči zaista opuštajuće, zar ne? Vjerojatno ćete zbog laganijeg tempa više vremena provoditi u apartmanu, te je zbog toga važno da on bude što udobniji, primamljiviji i s mnogo sadržaja kako biste se osjećali opušteno i ugodno, baš kao kod kuće.

/en/acco…

/en/acco…

/en/acco…

/en/acco…

Kupanje, sunčanje pa još malo kupanja

Za zaljubljenike u predivne plaže i izležavanje pod suncem dok se more savršeno presijava i tvori onu zamamno modro plavu svjetlucavu boju, za vas je naravno idealan apartman što bliže moru. Hoćete li za takav smještaj trebati izdvojiti više novaca? U većini slučajeva da, no u odnosu na komoditet i uživanciju koju zauzvrat dobijete, ovakvi apartmani su zapravo neprocjenjivi. Zamislite samo kako nakon doručka doslovno napravite nekoliko koraka i već u drugoj ruci držite kremu za sunčanje i spremni ste za jedno morsko osvježenje…

/en/acco…

/en/acco…

/en/accommodationunit/a-2-2-priz

/en/acco…

/en/acco…

Obiteljski odmor

Ukoliko na odmor idete s vašom obitelji ili prijateljima, preporučujemo da rezervirate apartman odnosno kuću koja je predviđena za veći broj ljudi. Također je važno da ima sadržaj za razna okupljanja poput roštilja, vrta i terase. Nije na odmet obratiti pažnju na blizinu trgovina, obzirom da će se vjerojatno kupovati hrana i ostale potrepštine u većim količinama. Ako dolazite s malom djecom, svakako rezervirajte apartman u prizemlju.

/en/acco…

/en/acco…

/en/acco…

Odmor s vašim kućnim ljubimcem

Ljubimci su također naši članovi obitelji i većina vas bi ih sigurno rado povela sa sobom na godišnji odmor. No ponekad je teško pronaći idealan smještaj koji je pet friendly, a da odgovara svim vašim uvjetima. Kada bookirate smještaj za vas i vašeg kućnog ljubimca, raspitajte se o travnatim površinama u blizini, te eventualno veterinarskim stanicama. Pažljivo odaberite smještaj kako biste u potpunosti uživali i vi i vaš četveronožni mezimac.

/en/acco…

/en/acco…

/en/acco…

/en/acco…

Nadamo se da smo vam malo pomogli sa savjetima i prijedlozima za vaš odmor iz snova, a za sva pitanja slobodno nam se javite. Rado ćemo vam pomoći i pronaći nešto baš po vašem guštu! 😉