Turistička Agencija EL-PI tours Malinska - O nama

O nama

Dragi gosti!

Dopustite da vam se ukratko predstavimo.

Naša agencija sa svojim radom započela je davne 1996 godine, sa skromnom jednom poslovnicom i svega 2 zaposlenika, danas naša agencija ima 2 poslovnice, 10 stalnih zaposlenika i 7 sezonskih zaposlenika. Rastemo iz dana u dan kako bi našim gostima pružili što više mogućnosti za nezaboravan i siguran odmor.

Svoj rad započeli smo prodajom i organizacijom izleta, proširili svoju djelatnost na iznajmljivanje privatnih vila, apartmana, hotela i soba na otoku Krku te obogatili ponudu smještaja sa organizacijom biciklističkih tura, upravo smo zato kroz sve ove godine postali jedna od vodećih turističkih agencija u regiji.

Ljubav prema ovom poslu pokreće nas da stvaramo i omogućavamo našim posjetiteljima miran, ugodan i nezaboravan godišnji odmor. Iz tog razloga odlučili smo pružiti svim našim gostima, novu web stranicu koja će vam pomoći personalizirati vaš godišnji odmor.

Upoznat ćemo Vas sa našim Zlatnim otokom Krkom i okolnom regijom, osigurat vam sve potrebne informacije kako bi nesmetano proveli svoj odmor na najvećem hrvatskom otoku, Otoku Krku.

Dugogodišnje iskustvo u turizmu, prihvatljive cijene, izbor kvalitetnog smještaja u apartmanima i sobama ljubaznih otočkih obitelji, te individualni pristup svakom gostu, garancija su da možemo odgovoriti na svaku Vašu želju.

Stoga nam se obratite s povjerenjem, svaku Vašu želju nastojat ćemo ispuniti, kako bi najvažnije dane u godini proveli ugodno i kako bi Vam ostali dugo u lijepom sjećanju.

Hvala vam na ukazanom povjerenju, na izboru da vaš odmor provedete sa nama.

Dobro došli!