Istraži otok Krk na potpuno drugačiji način

U samom srcu Kvarnerskog zaljeva smjestio se naš “zlatni “otok Krk, jedinstven po mnogočemu. Otok Krk oduvijek plijeni pozornost svojim prirodnim ljepotama, atrakcijama, bogatom kulturnom baštinom, autohtonom gastronomijom i čarobnim plažama s kristalno čistim morem. Idealan je izbor za obitelji s djecom zbog brojnih sadržaja na otoku koje vole i mali i veliki.

Ipak, najbolji je upravo za sve one koje vole boravak na otvorenom, boravak u prirodi, ljubitelje adrenalina i istraživače kulture, običaja i novih mjesta. No iako otok Krk ima zaista jako puno različitog sadržaja i dodatnih aktivnosti za uživanje, ovaj put posvetit ćemo se ipak onom malo nepoznatijem dijelu, avanturističkom i malo drugačijem doživljaju otoka Krka.

Otkrijte malo drugačiji otok Krk uz lokalnog vodiča

Sve više individualaca okreće se prirodi, avanturizmu, sportovima na otvorenom, istraživanju prirodnih krajolika i skrovitih mjesta daleko od gužvi, u svom ritmu i u društvu osoba s istovjetnim interesima. Zvuči savršeno zar ne?! Zahvaljujući lokalnim pojedincima koji su upravo prepoznali nešto drugačiji pristup upoznavanju destinacije, a u istinskoj i dubokoj povezanosti s prirodom imate priliku upoznati i otkriti jedan potpuno novi otok Krk.

Spavanje u divljini, pričanje zanimljivih priča dok ležite i gledate zvijezde, istraživanje bunkera, srednjovjekovnih utvrda, zaboravljena šumska sela, dnevna i noćna planinarenja, MTB avanture, vožnja divljinom kao i promatranje divljih životinja samo su mali dio jedne potpuno drugačije i cool ponude na našem otoku Krku.

Oduševite se jutarnjom šetnjom po starim šumskim putevima, doživite prirodu svim osjetilima, ugledajte životinju i usput počujte pripovijedanje zanimljivih putopisnih priča našega kraja, koje NIKADA i NIGDJE niste imali priliku čuti. Upravo to ovu avanturu čini drugačijom i posebnom.

Sve to omogućit će vam jedan zaljubljenik u prirodu, svoj kraj i avanturistički stil života. Radi se o našem lokalnom vodiču Marku, koji organizira izlete, šetnje i bicikliranje u prirodi, često tematske s bogatim kontekstom, u odličnom i zabavnom društvu i još boljoj atmosferi.

Kao veliki zaljubljenik u MTB biciklizam, za svoje istomišljenike i zaljubljenike u brdski biciklizam Marko organizira i školu MTB-a i provesti će vas kroz neke zaboravljene staze kao i one bogate pričama i nevjerojatnim vidikovcima.

Želite li provesti ispunjen dan na otoku Krku za vrijeme svog odmora i boravka te ujedno se povezati ponovno s prirodom ili pak otkriti još dublju povezanost, onda nikako nemojte propustiti ovu super avanturu i doživljaj u organizaciji vodiča Marka koji poručuje: Izađi van! Diši! Uživaj! Istraži naš zeleno-plavi otok na potpuno drugačiji način.

KONTAKT MARKO SLADIĆ:

Facebook

Instagram