Izaberi smještaj i uživaj u prekrasnom kasnom ljetu na otoku Krku

Dok najveći broj turista svoje dane godišnjeg odmora koristi u srpnju i kolovozu, postoji i onaj nešto manji broj koji uživa van “špice sezone”, u kasnom, tzv. babljem ljetu. Nije na odmet ponoviti da je to odlična ideja ako je vaš plan boraviti na otoku Krku jer sunčanih dana, ugodnije ljetne temperature i prekrasnog toplog mora neće vam nedostajati.  

Najbolje od svega što su ipak nešto manje gužve krajem kolovoza, u rujnu i početkom listopada, a brojni sadržaji i aktivnosti su vam dostupni na svakom komadiću otoka Krka. Ovaj dio godine posebno volje i ljubitelji aktivnog odmora i brojnih outdoor aktivnosti, pa ako ste i vi jedan od njih onda je otok Krk idealna destinacija za kraći ili duži boravak. Još samo da si osigurate smještaj i bezbrižno odbrojavate dane do dolaska na naš “zlatni otok”, a tu nastupamo mi s našim prijedlozima: 

Kuća – CASA BELLA LUX / Apartmani Bella (Malinska) 

Moderna kuća za odmor Casa Bella Lux sadrži prekrasno uređene i luksuzne potpuno opremljene apartmane, a nalazi se u Malinskoj (naselje Vantačići) na otoku Krku. Apartmani su idealni za obitelji s djecom i prijatelje, za mlade. U neposrednoj blizini se nalaze dvije vrste plaža: plaže sa šljunkom i plaže s malim stijenama i pod hladom borove šume. I to na svega 3 minute hoda. Dakle, ako ste u potrazi za novo i moderno uređenim apartmanima u blizini mora i plaže je ovo vaš najbolji izbor. Gost raspolaže s jednim parkirnim mjestom po apartmanu. 

/krk/…

/krk/…

/krk/… 



Kuća za odmor Kudec / Apartmani Kudec 

Luksuzna, novouređena zgrada s 4 apartmana u Milceticima s prostranim parkingom u dvorištu. Udaljenost od mora je 700 m, a od centra mjesta 1500 m. U neposrednoj blizini stambene zgrade nalazi se mala trgovina s osnovnim potrepštinama, dok su veće trgovine, slastičarne, pekare, pošta, banka, brojni kafići smješteni u samom centru mjesta. Na terasama apartmana na raspolaganju je i roštilj za goste. Apartmani su idealni za odmor obitelji s djecom. 

 /krk/kuca/kudec   

Nadamo se da ćete pronaći smještaj po svom ukusu, a mi ćemo dati sve od sebe da vam ga i osiguramo. Sve što trebate je opustiti se i istražiti naš prekrasni otok Krk!