Kolovoz na otoku Krku prepun zanimljivih aktivnosti i događanja za sve uzraste

Nakon pandemije i dvije godina događanja i manifestacija u prilično malim i ograničenim količinama u odnosu na ranije godine, opet smo dočekali pravi ljetni otok Krk. Srpanj i Kolovoz obilježavaju brojne organizirane manifestacije i zabavne aktivnosti na otvorenome kako bi gosti svih uzrasta na otoku Krku uživali u svom odmoru.

BESPLATNA LJETNA JOGA U OMIŠLJU, NJIVICAMA I BAŠKI

Svi ljubitelji joge imat će priliku i daleko od svog doma izdvojiti vrijeme samo za sebe uz lagane vježbe i tehnike disanja u savršenom ambijentu i ugodnom društvu. Ovi treninzi joge namijenjeni su i prilagođeni svima bez obzira na dob i kondiciju, a sve što trebate je prostirka i udobna odjeća. Opustite se za vrijeme odmora uz treninge na hrvatskom i engleskom jeziku i pod budnim okom licencirane instruktorice joge.

Mjesto održavanja: Njivice, Plava terasa
Raspored: ponedjeljak i srijeda, 08.00 – 09.00

Mjesto održavanja: Omišalj, park ispod hotela Adriatic
Raspored: petak od 08.00 – 09.00

AKTIVNO LJETO U BAŠKI: VOĐENE AVANTURISTIČKE i BICIKLISTIČKE TURE

Odlična zabava za velike i male, a ujedno najbolji način za upoznavanje destinacije i sve što ona nudi. Prošetajte se atraktivnim kanjonom Vrženica i isprobajte spuštanje po užetu ili pak otkrijte čari slobodnog penjanja u pratnji iskusnih vodiča po prekrasnim stijenama penjališta Bag iznad Bašćanskog zaljeva kroz dvije organizirane ture Good Morning Vrženica i Discovery climbing koje će se održavati srijedom kroz srpanj, kolovoz i rujan. Za sve ljubitelje aktivnog odmora ovo je odličan doživljaj s otoka Krka koji nemojte propustiti zateknete li se na našem zlatnom otoku; detalje proučite ovdje.

TURA 1
Good Morning Vrženica

Srijedom
3.08. / 24.08 / 07.09

TURA 2
Discovery climbing

Srijedom
20.7. / 17.08 / 7.09.

Posebna organizirana ponuda su i besplatne biciklističke ture s najljepšim zalaskom sunca na otoku Krku koje će se također održavati srijedom, a ljubitelji bicikliranja uživati će u uređenim stazama i otkrivanju čarobne destinacije na dva kotača. Detalje saznajte ovdje.

Srijedom
10.8. / 17.8. / 31.8.

RIBARSKE FEŠTE

Najpopularniji način održavanja tradicije u malim mjestima je putem ljetnih ribarskih fešti koje uglavnom prate glazbeni programi, zabavne aktivnosti za sve generacije i naravno gastro ponuda koja oduševljava brojne posjetitelje. Gotovo svaki vikend po različitim mjestima otoka Krka organizirat će se ribarske fešte, a izdvajamo onu u Baškoj u trajanju od 5. do 7. kolovoza.

Ovo je sami mali djelić onoga što vas očekuje na otoku Krku. Zabave, tradicije i aktivnosti vam neće sigurno nedostajati.