Idealno vrijeme za posjetiti otok Krk

I službeno smo ušli po mnogima u najljepše godišnje doba u godini. Dočekali smo proljeće sa svim njegovim nijansama, bojama, mirisima, dužim danima i ugodnim temperaturama. Idealno vrijeme za provođenjem slobodnog vremena na otvorenom, aktiviranjem duha i tijela, buđenjem baš kao što to priroda radi ovih dana. Upravo ovo doba savršeno je za sve one posjetitelje kojima sunce i more ili ljetni odmor nisu primarni razlozi dolaska na otok Krk već upravo sve one prednosti koje žele iskoristiti u posezoni.

Niže cijene smještaja

Otok Krk kao jedna od najpopularnijih turističkih destinacija ima vrlo bogatu ponudu smještaja za sve tipove gostiju, prilagođen različitom stilu života pojedinaca. Brojne luksuzne vile i kuće za odmor kao i apartmane za svačiji ukus, kampove na raspolaganju su gostima da im pruže nezaboravne trenutke i bijeg od svakodnevice i to po nižim cijenama nego na vrhuncu sezone. Osim što ćete uštedjeti novac zahvaljujući brojnim posebnim ponudama, first minute akcijama  sigurno ćete i puno bezbrižnije rezervirati smještaj za razliku od rezervacija u ljetno vrijeme  odnosno vrijeme godišnjih odmora.

Sezona biciklista, ljubitelja dugih šetnji i planinara

Ako znamo da se duž otoka Krka proteže više od 160 kilometara pješačkih i biciklističkih staza jasno je da je ovo idealan otok za sve ljubitelje adrenalina, posebice biciklista koji upravo u jesen i proljeće beskrajno uživaju u istraživanju otoka i vožnji.Staze se  nalaze duž prekrasne obale, a prostiru se i u unutrašnjosti otoka, a jedna od omiljenih staza kreće od Malinske i vodi do grada Krka. Na raspolaganju su staze lagane težine namijenjene početnicima i rekreativcima koji lagano pedalirajući uživaju u netaknutoj prirodi i predivnom pejzažu. Također možete odabrati zahtjevnije staze namijenjene brdskim biciklistima. No nećemo zaboraviti ni šetače i planinare koji su uz bicikliste najčešći posjetitelji otoka.

Uživajte u destinaciji bez gužvi

Uživanje bez gužvi jedna je od definitivno najvećih prednosti koju treba iskoristiti za kratki predah. Mir, tišina, topli i sunčani dani, branje šparoga, cjelodnevne šetnje uz more i unutrašnjosti, uživanje u sezonskim namirnicama sasvim su dovoljni razlozi da isplanirate kratak odmor na otoku Krku i napunite baterije za svakodnevni život i obveze. Otok Krk posjeduje svu ljepotu i magiju da to učini.