Dentalni turizam na Kvarneru

Kao što smo napisali u prošlom blogu, otok Krk idealna je destinacija kada je u pitanju zdravstveni turizam. Kao posebnu granu zdravstvenog turizma, možemo izdvojiti i dentalni turizam. Ugodna mediteranska klima, prekrasna priroda bogata florom i faunom, destinacije koje pričaju povijesne priče i još mnogo toga možete doživjeti odlučite li se posjetiti otok Krk.

Dentalni turizam posebno je atraktivan u Hrvatskoj zbog pristupačnih cijena i kvalitete usluge, a često dentalne ordinacije organiziraju smještaj i prijevoz o svom trošku. Na terapiju u Hrvatskoj nerijetko se odlučuju naši susjedi iz Italije i Slovenije, ali i hrvati koji žive izvan granica Lijepe naše. 

Na samom otoku, ali i u neposrednoj blizini nalaze se brojne dentalne ordinacije i poliklinike koje pružaju brojne usluge od stomatologije do estetike lica. Izdvojit ćemo dvije takve ustanove.

Dentorium ordinacija (Malinska)

Već više od dva desetljeća posvećeni su najkvalitetnijoj stomatološkoj usluzi, vrhunskim tehničkim i tehnološkim aparatima te profesionalnom stomatološkom timu.

U svojoj ponudi ima usluge estetske stomatologije (izbjeljivanje zubi, izrada keramičkih ljuskica te keramičkih krunica i mostova, ugradnja zubnog nakita), implantologije (krunice i mostovi na implantatima, mobilne proteze na implantatima, mini implantati, “zub za jedan dan”, “zub za jedan sat”, all-on-4 ili all-on-6 implantate), protetike (svi tipovi mobilnih i fiksnih proteza sa implantatima ili bez njih, Procera i Cercon krunice i mostovi), dentalne mikroskopije (povećanjem 4-24 puta stomatološki zahvati mogu se izvesti puno preciznije), te brojne druge usluge koje uključuju ortodonciju, endodonciju, tretman bolesti parodonta itd.

Stomatološko-estetska poliklinika DentalPro (Škrljevo)

30-tak minuta vožnje od Krka nalazi se poliklinika DentalPro, u mjestu Škrljevo. Osim stomatoloških, ova poliklinika pruža i vrhunske estetske usluge. Tako svojim pacijentima nude uklanjanje viška kože na kapcima te u području oko očiju bez rezanja, uklanjanje bora, ožiljaka i strija te popravljanje raznih nepravilnosti kože korištenjem medicinskog uređaja PLASMAGE. U svojim tretmanima koriste FORLLE’D regenerativnu kozmetičku liniju koja može djelovati dublje umjesto da ostane na površinskom sloju kože, što se do sada moglo postizati samo injektiranjem hijaluronskih filera. Kod njih možete doći na tretman hijaluronskim filerima Alliaxin  koji se osim za  revitalizaciju kože koriste i za korekcije izgleda. Zatim su tu mogućnost apliciranja botox-a, tretman plazmom, mezoterapija, tretman mezoniti te razni profesionalni Skintech pilinzi. 

Iskoristite priliku da za vrijeme boravka na otoku Krku riješite svoj dentalni ili estetski problem. Umjesto dugotrajnog liječenja doma priuštite si mali odmor iz snova uz nevjerojatne prirodne ljepote na odredištu po guštu pravih hedonista. Vratite se sa svog odmora sretni, zadovoljni i lijepi.