Dočekajte Novu Godinu na prekrasnom Kvarneru

Imamo osjećaj da je ova godina proletjela, a nova samo što nije nastupila. Sada je pravo vrijeme da donosemo neke nove odluke i okrenemo novi list. Nova godina, novi mi, zar ne?

Nova Godina je prilika da Hrvatska pokaže kako nije samo ljetna destinacija. U ovom periodu mnogi hoteli ponovno otvaraju svoja vrata i imaju specijalne ponude. Većina gradova ukrašava svoje ulice i trgove te organiziraju doček na otvorenom uz vatromet i nastupe hrvatskih glazbenika.

Ako još niste odlučili kamo za doček, u nastavku donosimo što organiziraju gradovi po Kvarneru.

Doček Nove Godine na otocima

U hotelu Malin u Malinskoj bit će organizirani dočeci za sve generacije u različitim aranžmanima. Tako možete birati između Young & Fun New Year, Royal New Year, Classic New Year te Kids New Year.

U Puntu će biti organiziran vatromet sa obale u centru.

Grad Rab već je spreman za svoju prosinačku bajku. Program adventa je posložen, a u novu godinu Rabljane te sve njihove goste i turiste, uvest će Tony Cetinski.

Doček u Malom Lošinju održat će se na Trgu Republike Hrvatske, započinje u 22.30, a nastupit će Petar Grašo.

Doček Nove Godine u Rijeci

Nađete li se u Rijeci, u novu godinu uvest će vas Nikolina Tomljanović, Dubioza kolektiv i Nina Badrić nastupima na Korzu.

Na Trsatskoj gradini organiziran je dječji doček uz animatore. Dovedite svoje mališane u 10 sati pa neka i oni uživaju u zabavnom dočeku. Doček za odrasle započet će u 21h, a upotpunit će ga klapa Nevera i DJ Šošo.

Doček Stare Godine u Crikvenici

Da, da, dobro ste pročitali. U Crikvenici se čeka Stara godina, 30. prosinca od 18h. Puštat će se šareni svjetleći baloni sa dobrim željama za novu godinu, a zabavljat će vas Guliano.

Doček Nove Godine u Opatiji

Na Ljetnoj pozornici u podne se organizira doček za najmlađe. U večernjim satima, središnji gradski doček na tržnici će oživjeti neke od najpopularnijih hitova 20. stoljeća uz program nazvan »Opatija Tribute to the Legends« koji počinje u 22 sata. Nastupit će Queen Real Tribute te Abba Real Tribute band. U isto vrijeme, ispred Šporera za ulazak u Novu pobrinut će se Grooversi, a na Ljetnoj pozornici 2019. u rockerskom stilu ispratit će grupa Dellboys.

Stoga, odlučite li se posjetiti naš kraj ovih blagdana i dočekati Novu godinu u Hrvatskoj, uvjereni smo da ćete se lijepo provesti. Pridružite se Hrvatima i brojnim drugim gostima u dočeku na otvorenom ili negdje na toplome ako ne volite hladnoću. Ako vam je potreban smještaj pogledajte našu ponudu na linku.