Pravila i uvjeti nagradnog natječaja

Članak 1. Organizator
Organizator nagradnog natječaja je turistička agencija EL-PI TOURS, EL-PI SHOP d.o.o., Sveti Vid 202, 51511 Malinska, OIB: 05811232789

Članak 2. Svrha i trajanje
Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije turističke agencije EL-PI TOURS.
Nagradni natječaj započinje 7. lipnja i traje dva tjedna, zaključno sa 21. lipnja 2019. godine do 10:00 sati ujutro.

Članak 3. Pravo sudjelovanja
Pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju imaju punoljetne osobe koje imaju prebivalište na teritoriju Njemačke, Italije, Austrije i Slovenije te koje se prijave na isti u gore navedenom razdoblju trajanja natječaja, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji.
Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja, se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.
Natječaj se ne odnosi na osobe koje nemaju prebivalište u gore navedenim državama.

Članak 4. Način sudjelovanja
Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je lajkati službenu Facebook stranicu Organizatora i u komentar ispod objave označiti (tagirati) maksimalno 5 osoba koje bi sa sobom povela/o na odmor te napisati u komentaru zašto baš te osobe zaslužuju odmor iz snova.

Članak 5. Odabir i objava pobjednika
Pobjednik nagradnog natječaja je osoba koja skupi najviše lajkova na svoj komentar.
Ukoliko dvije ili više osoba skupe jednak broj lakova, o pobjedniku će odlučiti stručni žiri sastavljen od djelatnika agencije EL-PI TOURS prema tome koji je komentar maštovitiji. Odluka žirija je konačna. 
Dobitnik će biti objavljen na Facebook stranici Organizatora u ponedjeljak 24. lipnja 2019. godine te se radi preuzimanja nagrade treba javiti Organizatoru putem službene Facebook stranice do ponedjeljka 1. srpnja 2019. godine.
Ukoliko se dobitnik ne javi Organizatoru putem službene Facebook stranice u roku 7 dana od objave dobitnika, gubi pravo na nagradu koja će se uručiti drugorangiranom sudioniku.

Članak 6. Nagrada
Nagrada iz natječaja uključuje 7 noćenja u apartmanu po izboru Organizatora, a koji je naveden u objavi i to isključivo u razdoblju od 31.08.2019. do 07.09.2019. godine
Sudionici ovog nagradnog natječaja nemaju pravo zahtijevati drugu nagradu od one koja je navedena u ovim Pravilima natječaja.
Nagrada se ne može zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge niti se može prenijeti na drugu osobu.
Ukoliko dobitnik nije u mogućnosti iskoristiti nagradu u gore navedenom terminu, ima pravo prijenosa nagrade na drugu osobu.

Članak 7. Odgovornost
Facebook ni na koji način nije povezan s nagradnim natječajem te ne snosi nikakvu odgovornost za provođenje istog.