Doživite wellness tretman na otoku Krku

Ljeto se bliži kraju i vrijeme je za povratak brojnim obavezama. Kako na vas utječe završetak godišnjeg odmora i vraćanje u realnost? Mnogima to pričinjava veliki stres, ali ne brinite, mi imamo rješenje. 🙂
 

Prije nego se predate raljama svakodnevnih zadataka, predlažemo da napravite nešto korisno za vaš duh i tijelo kako bi u narednim mjesecima imali dovoljno snage i elana za suočavanje sa svakodnevnim obavezama.
 

Predlažemo vam jedan kvalitetan wellness tretman koji će vam omogućiti potpuno opuštanje i relaksaciju te time stvoriti zaštitni energetski “film” koji će vam kroz neko vrijeme pružiti baš onaj ključan faktor u borbi protiv stresa i svih loših energija. 🙂
 

Smještaj na otoku Krku iz naše ponude:

/hr/accommodation/biluks-murvica

/hr/accommodationunit/murvica-a-4-2

/hr/accommodationunit/murvica-s-2

Otok Krk osim što je poznat po bogatoj gastronomskoj ponudi, predivnim krajolicima i plažama, poznat je i po svojim wellness centrima u kojima svatko može pronaći nešto po svojem guštu.  

U samom gradu Krku u sklopu novog krčkog kampa nalazi se Bliss Yoga Holistic Center čija ponuda uključuje:
 

-Finsku, bio i infra red saunu
 

-ayurvedu, Zen Shiatsu, kristaloterapiju, radioesteziju, bioterapiju, Thai yogu 

-aromaterapijske masaže
 

-pedikuru, manikuru 

-tretmane lica
 

U Malinskoj je smješten hotel Pinia u kojemu kao gosti hotela imate mogućnost uživati u predivno uređenom beauty i wellness kutku. Želite li zaplivati u velikom panoramskom bazenu s gejzirima i slapovima? Ili se više volite relaksirati u sauni te nakon toga još malo odmoriti na prostranim ležaljkama uz opuštajuću glazbu i prekrasan pogled na more? Sve to možete pronaći u ovom jedinstvenom mjestu.
 

U wellness centru u Baškoj u sklopu hotela Corinthia možete birati između beauty i spa opuštanja. U Beauty prostoru na vas čekaju razni tretmani za lice i tijelo, a u SPA dijelu možete se opustiti u parnoj kupelji, uživati na grijanim ležaljkama ili zaplivati u prostranom vanjskom ili unutarnjem bazenu.
 

Ako poželite nešto malo drugačije, Hotel – Vinotel Gospoja u Vrbniku nudi savršen spoj tradicije i modernizma. Iz hotela se pruža prekrasan pogled na more, a u njemu možete zaboraviti na sve brige i probleme. Zbog čega? Moderno uređene sobe, bogata ponuda autohtonih sorti vina, bazeni, saune i wellness, samo su dio ponude koju ovdje možete iskusiti. Vrbnik je idealno mjesto ukoliko želite iskusiti jedinstveni doživljaj i posebnu posvećenost obzirom da na Vrbniku nije dominantan masovan turizam.
 

Za sve dodatne informacije, javite nam se, rado ćemo vam pomoći. 😉