Istraži idealan smještaj za bezbrižan odmor na otoku Krku 

Nikad nije prerano za rezervirati idealan smještaj za ljetovanje jer od tog trenutka to je jedna obveza manje i ono još važnije slijedi bezbrižno odbrojavanje do trenutka polaska na vašu ciljanu destinaciju, a otok Krk je uvijek odličan izbor. S dolaskom proljeća i sve toplijih temperatura zraka otok Krk postaje prava meta za sve ljubitelje kristalno-čistog mora, bogate povijesti, otočkog načina života kao i mogućnost sudjelovanja u brojnim aktivnostima, manifestacijama, izletima ili organiziranim eventima.

Koji god vaši razlazi bili za odmor na otoku Krku sigurni smo da ćete uživati u brojnim prirodnim ljepotama kojima ste okruženi. Rezervirajte svoj smještaj na vrijeme i iskoristite sve prednosti bogate ponude smještaja po odličnim cijenama poput kuća za odmor, privatnih apartmana i soba koje smo pripremili za vas. Istražite našu selekciju smještaja za obiteljski odmor, odmor s kućnim ljubimcima, aktivni odmor ili pak luksuzni smještaj.  

Kuće za odmor s panoramskim pogledom

Objekti za smještaj na otoku Krku među ostalim mogu se pohvaliti odličnim mirnim lokacijama kao i savršenim pogledom na more. Ispijanje kave na terasi dok šum valova lagano dopire do vas samo je mali dio onoga što vas očekuje za vrijeme vašeg godišnjeg odmora na Krku. Blizina mora ili bazen u sklopu objekta još su jedan od razloga zašto je obiteljsko druženje ili druženje s prijateljima uvijek najbolji odabir. Nemojte se iznenaditi ako vas dočekaju domaćini s brojnim specijalitetima otoka Krka, ima tu i rakije pa budite oprezni.

Smještaj na otoku Krku s prostorom za bicikle

Otok Krk oduvijek je itekako poznat u biciklističkoj zajednici diljem svijeta upravo zbog brojnih uređenih staza i mogućnosti vožnje stoga smo i mi u svojoj ponudi posebnu pozornost posvetili smještaju s prostorom za bicikle i ostalim oblicima spremišta koje apartman ili kuća za odmor ima u svojoj ponudi kao jedan od najbitnijih faktora kod odabira smještaja.

Lista smještaja:
Apartmanska kuća Snježana za 15 osoba
Apartmanska kuća sa bazenom za 8 osoba
Apartman Marta blizu mora za 4 osobe
Apartman Jakovac blizu mora za 4 osobe
Vila Jazz uz more za 7 osoba

Smještaj za odmor s kućnim ljubimcima

Izaberete li otok Krk kao idealno odredište za odmor sa svojom obitelji ne morate brinuti hoće li vaš kućni ljubimac imati priliku uživati u svim avanturama zajedno s vama. Smještaj na otoku Krku za svoje ljubimce nikad nije bilo jednostavnije pronaći zahvaljujući super uređenim pet friendly apartmanima i kućama za odmor.

Ako ste zainteresirani za odmor u prekrasnoj Hrvatskoj na jednom od najsunčanijih otoka sa svojom ekipom slobodno nam se obratite. Veselimo se vašim upitima jer mi smo uvijek tu za vas!