Istraži ljetni noćni život otoka Krka

Noćni život na otoku Krku dolaskom ljetnih mjeseci budi se iz zimskog sna. Bez obzira da li ste više za disco klubove, night, beach, koktel ili lounge barove, na otoku Krku pronaći ćete mjesto za izlazak po svom ukusu. Sve što trebate je želja za dobrim provodom a uz krčku ponudu dobrih pića, hrane, glazbe i odlične atmosfere stvorit ćete trenutke za pamćenje. 

Caffe bar Art u starogradskoj jezgri Krka u svojoj ponudi osim toplih i hladnih napitaka te uvijek svježe spravljenih koktela ima i nargilu koju poslužuju s različitim okusima. 

Cocktail bar Volsonis, nalazi se u podzemlju donedavno zaboravljenih rimskih ruševina starih gotovo 2000 godina, u srcu grada Krka. Ambijent će začiniti topla atmosfera, rimske ruševine, svijećice, drveće, bršljeni, baklje…imat ćete osjećaj kao da ste u nekom drugom svijetu. Osim pića poslužuju i hranu te organiziraju razne evente i live nastupe.

Club Boa u Malinskoj šminkersko je mjesto za izlazak gdje se organiziraju brojni koncerti. Osim u Malinskoj, nalaze se i u Rijeci te Rovinju. 

Beach Bar Casa del Padrone u Krku nudi široku ponudu i mogućnost organiziranja evenata poput momačkih i djevojačkih večeri, rođendana, vjenčanja te ostalih prigodnih druženja i to tik uz more. Ondje ćete naići na tematske after beach party-e uz modernu glazbu, veselu atmosferu, ukusne koktele i to sve na prekrasnoj plaži uz pogled na otočić Košljun i marinu Punat.

Najpoznatiji noćni klub u Krku je Disco bar Jungle, uređen u stilu džungle. S podija iznad cocktail bara atraktivne plesačice pozivaju goste na ples i zabavu u klubu.

Caffe bar Vanilla se nalazi u centru Punta. Preko tjedna je caffe bar, a vikendom organiziraju party-je. 

Night club Onyx u Puntu nudi vam mix domaće i strane glazbe uz DJ-a, ali i live nastupe domaćih grupa. Ako tražite dobar provod i ludu atmosferu, svakako posjetite Onyx.

Ako više volite zabavu na otvorenom onda možete prisustvovati brojnim festivalima i ribarskim feštama. Tu su i brojni koncerti, večer limene glazbe i festival piva u Malinskoj, Acoustic Baška Summer Night, međunarodni festival folklora u Krku, Puntarske noći u Puntu i brojne druge manifestacije gdje svatko može naći ponešto za sebe. 

Od 21. do 23. lipnja ove godine povodom dana glazbe održava se Krk music fest gdje ćete moći uživati u street food specijalitetima iz raznih dijelova svijeta, kao i u brojnim glazbeno-plesnim događanjima na više gradskih lokacija. 

Opustite se i uživajte u ljetnim noćima na otoku Krku koje vas neće razočarati.