Kuće za odmor na otoku Krku – kako izabrati najbolju za sebe

Nema ništa ljepše nego otputovati na odmor na neki čarobni mediteranski otok poput zlatnog otoka Krka. Čisto more, sunce, predivna priroda, bogato kulturno i povijesno nasljeđe, fina hrana i topli ljudi. Što još čovjek može poželjeti? Pa ugodan i komforan smještaj, naravno. A što je bolje nego najmom kuće za odmor na otoku Krku dobiti vlastiti, potpuno privatni komadić raja?

Kuće za odmor na otoku Krku sve su popularniji i traženiji smještaj posljednjih godina. Istovremeno i njihov broj sve više raste pa gosti imaju zaista bogat izbor kuća za odmor svih vrsta i karakteristika. Neovisno o tome volite li tradicionalne, kamene ili moderne, u unutrašnjosti otoka za potpuni mir ili u samom centru turističkog mjesta, s bazenom ili uz samo more, neupitno je da možete pronaći onu pravu za sebe.

Kako izabrati pravu kuću za odmor?

Izbor idealne kuće za odmor na otoku Krku ovisi prvenstveno o vašim željama i planovima za vrijeme boravka i odmora na otoku Krku. Volite li aktivni, dinamični odmor ili mir i opuštanje, želite li dane provoditi na atraktivnim plažama ili uz vlastiti bazen? U nastavku vam donosimo pregled različitih vrsta odmora i adekvatan prijedlog kuća za odmor.

Opuštajući odmor s laganim tempom

Ukoliko planirate odmoriti od svakodnevnog stresa i žurbe, dane provoditi u ispijanju kave i uživajući u finoj hrani na terasi ili zavaljeni u udobne ležaljke kraj bazena, za vas je idealna kuća za odmor u unutrašnjosti otoka. Zbog čega? Zbog mirnijeg i tišeg ambijenta. Veća je udaljenost od susjeda pa ćete imati privatnost koju želite.

/krk/kuca-za-odmor/vlasta-a 

/krk/kuca-za-odmor/vlasta-b 

Dinamični odmor

Ukoliko planirate biti aktivni za vrijeme svog boravka na otoku Krku predlažemo da izaberete kuću blizu centra nekog turističkog mjesta. Na taj način većina sadržaja bit će vam na dohvat ruke i moći ćete nesmetano istraživati do kasno u noć. Isto tako i restorani, barovi i klubovi bit će vam lako dostupni.

/krk/kuca-za-odmor/maxo-a 

/krk/kuca-za-odmor/bogovski-a

Kupanje i sunčanje na plažama

Za zaljubljenike u predivne plaže otoka Krka i izležavanje pod suncem kraj svjetlucavog mora, idealna kuća za odmor je što bliže moru. Takav smještaj je većinom skuplji, no s obzirom na komoditet i uživanje koje pružaju, ovakve kuće za odmor na otoku Krku su zapravo neprocjenjive. Zamislite kako vam je u svakom trenutku dovoljno samo nekoliko koraka za osvježenje u kristalno čistom jadranskom moru.

/krk/apartman/jazz-a 

/krk/apartman/stefanie-a 

Odmor s kućnim ljubimcem

Ako imate četveronožnog člana obitelji, vjerojatno ćete ga rado povesti sa sobom na odmor. Iako zna biti teško pronaći idealnu kuću za odmor koja je pet friendly, a da pritom odgovara svim vašim potrebama, to na Krku nije nemoguće. U posljednje vrijeme sve više kuća za odmor prihvaća kućne ljubimce.

/krk/kuca-za-odmor/maxo-a 

/krk/kuca-za-odmor/vlasta-b

Nadamo se da smo vam uspjeli pomoći sa savjetima i prijedlozima za vaš odmor iz snova. Ako imate bilo kakvih pitanja ili vam treba pomoć kod bookinga, slobodno nam se javite. Sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći da pronađete smještaj baš po vašem guštu.