Mjesec ljubavi na otoku Krku – najromantičnije lokacije za Valentinovo

Stigao nam je i mjesec ljubavi u kojem će mnogi pronaći priliku za bijeg od dosadne svakodnevice kako bi s boljom polovicom proslavili Valentinovo. Ako nemate ideju kamo ove godine otići i što raditi, pročitajte u nastavku neke naše preporuke.

Rajska cesta pokraj Malinske
Rajska cesta, kako joj i sam naziv kaže, odvest će vas do Rajske plaže. S desne strane tog puta nalazi se gusta borova šuma i raslinje, dok se s lijeve strane nalazi more i nekoliko malih šljunčanih plaža. Šetnja ovom stazom pravo je malo romantično putovanje.

Otočić Košljun
Za romantičan bijeg od svih, posjetite otočić Košljun kod Punta. Cijeli otok uređen je kao muzej, a na njemu žive redovnici u franjevačkom samostanu.

Poluotok Prniba
Zeleni poluotok Prniba idealan je za one koji žele aktivan odmor. Ljepota osamljenih uvala, prirodnih neuređenih žala i stijena uz krikove galeba i šum mora ono je zbog čega ovaj otok je važno istaknuti i posjetiti. Nalazi se nedaleko od centra grada Krka. Prirodni ambijent koji je idealan za relaksaciju, meditaciju i provođenje odmora skrivajući se u prirodi nedaleko od civilizacije.

Otok Prvić
Nasuprot Baške nalazi se ovaj botanički i ornitološki rezervat koji obara s nogu. Ovaj nenastanjeni otok, savršen je za spajanje s prirodom i bijeg daleko od svih. U svako doba godine izlet na Prvić ponudit će vam doživljaj za pamćenje. Pravi mali raj netaknute prirode nedaleko od civilizacije. Otok možete posjetiti tako da zaplovite iz Baške i za tren ste tamo. Na zapadnoj padini otoka pronaći ćete romantični svjetionik Stražica.

Kada odaberete idealan ljubavni kutak na Krku, bacite se na planiranje zajedničkih aktivnosti. Jeste li više za wellness opuštanje uz saunu i masažu ili ste aktivniji tip koji će proći otok na biciklu? Možda ne želite raditi ništa osim uživati u društvu bolje polovice. Kako bilo, sigurni smo da ćete na otoku Krku naći pravu aktivnost za sebe.

Naravno još je puno romantičnih lokacija na otoku Krku, ali ne možemo ih sve nabrojati. Kako bi vaša proslava Valentinova bila još intimnija i romantičnija, pogledajte našu ponudu privatnog smještaja. Neka otok Krk postane vaša ljubavna destinacija u veljači. I ne zaboravite se voljeti svih 365 dana u godini, a ne samo 14. veljače.