Odmor s kućnim ljubimcem na otoku Krku

Za najbolje i potpuno opuštanje na svom godišnjem odmoru najbitniji faktor je da je cijela obitelj zajedno i spremna za uživanje u vremenu ispred sebe, naravno to uključuje i neizbježne “male” članove obitelji s najvećim srcem, vaše kućne ljubimce.

U današnje vrijeme brojni iznajmljivači počeli su osluškivati potrebe tržišta i ono najvažnije potrebe svojih potencijalnih gostiju te počeli prilagođavati kako svoj smještaj tako i svoje ponude i usluge prilagodili “PET FRIENDLY” potrebama. Smještaj na otoku Krku za svoje ljubimce nikad nije bilo jednostavnije pronaći zahvaljujući super uređenim pet friendly apartmanima i kućama za odmor.

Izaberete li otok Krk kao idealno odredište za odmor sa svojom obitelji ne morate brinuti hoće li vaš kućni ljubimac imati priliku uživati u svim situacijama zajedno s vama. Otok Krk prepoznato je kao idilična turistička destinacija, s kristalnim čistim morem kao i čarobnim šljunatim i pješčanim plažama, skrivenim romantičnim uvalama, raznim prirodnim i znamenitim atrakcijama u kojima možete uživati zajedno sa svojim “četveronožnim” prijateljima.

Pet friendly plaže na otoku Krku

Kako bi vam uštedjeli vrijeme istraživanju plaža i kupališta donosimo vam popis pet friendly plaža na otoku Krku:

  • plaža Kijac nedaleko od mjesta Njivice
  • plaža “Redagara”, u blizini hotela “Koralj” u gradu Krku
  • Baška, neposredno u blizini “Vele Plaže”
  • blizina rta Šilo
  • Vrbnik, uvala Mala javna, u blizini plaže Sv. Marak
  • Malinska, neposredno uz ulaz na Rajsku cestu, sa lijeve strane ( u nastavu plaže na području Ribarskog sela ). Također , sa psima se moguće kupati i iza plaže Uhić u Portu.
  • Dunat, plaža Galapagos

Poštujte pravila ponašanja i budite obazrivi prema okolini

Očekuje se civilizirano ponašanje i pridržavanje pravila ponašanja kako vlasnika tako i kućnih ljubimaca 🙂 Da znaju uživati u igri i uživanju s drugim psima kao i da slušaju svog vlasnika i naravno ako postoji potreba za brnjicom da se svakako ispoštuje.

Najveću ulogu, ne smijemo zaboraviti, imaju upravo vlasnici koji prije svega uvijek moraju voditi računa o ponašanju svog ljubimca kao i tri zlatna pravila:

  • Imajte svog psa uvijek na oku te ako i nije najposlušniji ne puštajte ga daleko od sebe i budite obzirni prema drugima
  • Skupljate izmet za svojim ljubimcem kako bi okolinu održali čistom, lijepom i primjerom za sve ostale posjetitelje i goste, ne zaboravite da javne plaže za pse su namijenjene široj populaciji što bi značilo da dijelite prostor s drugima.
  • Uživajte sa svojom obitelji, uživajte sa svojim ljubimcima i uvijek im pružajte neizmjernu ljubav baš onaku kakvu oni vama pružaju od prvog dana!