Opušten ili aktivan odmor na otoku Krku za sve generacije

Na godišnjem odmoru često težimo tome da se dobro odmorimo i napunimo baterije, ali se sve više pozornosti pridaje i rekreaciji, sportu te aktivnom odmoru. Bez obzira paše li vam miran, opuštajući odmor ili ste više za aktivnosti, na Krku će svatko pronaći nešto za sebe. Ljeto je u punom jeku i vrijeme je idealno da napravite nešto korisno za vaš duh i tijelo prije povratka svakodnevnim obavezama.


Opušten odmor

Recept za pravi opušten odmor sastoji se od odmora uz more, udisanja čistog zraka sa mirisom soli i ljekovitog bilja, bijega od urbane svakodnevice, kupanja u čistom moru, lagane mediteranske prehrane te odlaska na wellness tretmane.

Od wellness centara izdvojit ćemo dva u Malinskoj i jedan u Baškoj. Nalaze se u sklopu hotela Malin, Pinia i Corinthia. Ondje možete pronaći bazene opremljene uređajem za protustrujno plivanje i masažu, bio, infracrvene i finske saune, fitness centre, solarije, jacuzzije a možete uživati i u tretmanima lica, tretmanima za tijelo, te pedikuri i manikuri.

Bliss Yoga Holistic Center u sklopu Camping Krk je wellness oaza u gradu Krku čija ponuda uključuje: finsku, bio i infrared saunu, Ayurvedu, Zen Shiatsu, kristaloterapiju, radioesteziju, bioterapiju, Thai yogu, aromaterapijske masaže, pedikuru, manikuru i tremane lica. U centru se koriste isključivo prirodni preparati i hrvatska profesionalna prirodna kozmetika Esensa Mediterana.

Aktivan odmor

Zaljubljenici u razne aktivnosti, na otoku Krku mogu uživati u dugim pješačkim i biciklističkim stazama, teniskim terenima, mini golfu, aqua parku na moru, vožnjama na tubama i bananama na moru, jet ski-u, odbojci na pijesku, fitness centrima, jedrenju ili wakeboardu. Osim toga, možete ići na razne izlete busom ili brodom, voziti se polupodmornicom 1,5 metara ispod površine mora ili uživati u safari vožni na quadu u pratnji vodiča. 

Polupodmornica je nešto sasvim novo i kompletno drugačije u floti turističkih brodova. Podvodna kabina ima vrlo velike prozore iz kojih Vam se pruža pogled na spektakularno podmorje otoka Krka, a istovremeno možete uživati i u panorami s palube polupodmornice. 

Ako ste u potrazi za destinacijom gdje imate puno toga za vidjeti, sa predivnim plažama ali su vam bitni i programi koji će pridonesti vašem zdravlju, želite konzumirati domaće i svježe namirnice, biti fizički aktivni i okruženi očuvanim i čistim krajolikom tada je otok Krk pravi izbor za vaše iduće putovanje. Povedite obitelj i prijatelje i stvorite nezaboravna sjećanja na otoku Krku.