Otkrijte sve čari proljeća prekrasnog otoka Krka

Ovaj poseban rascvjetan i zeleni dio godine zaista je magičan dok se sve budi osjeća se u zraku nalet pozitivne i proljetne energije. Iako je otok Krk čaroban u svako godišnje doba, proljeće na otoku stvara ipak jedan potpuno opušten i bezbrižan odmor za sve generacije. Morska obala bez prevelikih gužvi i tijesnih ulica prepunih turista kao i poluprazne plaže samo su neki od razloga dovoljni da za svoj proljetni odmor ili pak vikend izlet odaberete Krk kao destinaciju.

More kao najveći “liječnik” za vašu kožu posebno djeluje i na oporavak vašeg duha kao i rješavanje stresa od svakodnevice i ubrzanog načina života.

Brojne su mogućnosti pred vama ako odlučite provesti svoj odmor na našem “zlatnom otoku” pogotovo ako kupanje u moru nije prioritet vašeg dolaska.

Odmorite i obnovite svoj duh i tijelo

Probudite svoj duh udišući svježi morski zrak šetnjom jednom od brojnih uređenih šetnica uz more. Uživajte u prekrasnom, a opet ne pretoplom vremenu, napunite “baterije” bez mnogo turista oko vas i otkrijte jedan potpuno drugačiji svijet Krka. Želite li se rekreirati i opustiti u isto vrijeme, na otoku Krku uređeno je čak 300 km pješačke staze. Za trajnu i najljepšu uspomenu fotografirajte sve ljepote na koje ćete naići i uhvatite neke od prekrasnih morskih prizora.

Aktivni odmor idealan izbor za proljeće na otoku Krku

Otok Krk se probudio u zadnjih par godina što se tiče rekreacijskog i sportskog turizma i ponudio svojim brojnim gostima mogućnost istraživanja i uživanja u brojnim aktivnostima na otvorenom s velikim naglaskom na biciklizam.
Biciklističke staze možete upoznati i putem mobilne aplikacije KRK BIKe koja u sebi sadrži pretraživanje biciklističkih ruta, GPS navigaciju, informacije o turističkim informativnim centrima, vremenskoj prognozi, kontakt hitne službe, pronalaženje lokacija punionica za električna vozila.

Planinarenje, golf, odbojka, badminton, tenis samo su neke od ostalih aktivnosti koje vas čekaju na proljetnom otoku Krku. Također jutarnji trening uz morsku obalu može biti idealan početak dana vašeg aktivnog odmora.

Gastro Krk

Posjetite li otok Krk u travnju ili svibnju imate mogućnost uživati u najukusnijem odmoru zahvaljujući brojnim gastro sajmovima pod nazivom Krk Food Fest gdje tridesetak različitih ugostitelja s otoka predstavljaju autentične proizvode i sezonske namirnice nudeći svojim posjetiteljima neponovljivo gastronomsko iskustvo!

Ovo proljeće neka otok Krk bude vaš idealan izbor za nezaboravan odmor jer mira, zabave ili aktivnosti neće vam nedostajati!