Otok Krk – savršeno odredište za još savršenije ljetovanje

Otok Krk savršena je oaza za odmor već dugi niz godina iz brojnih razloga poput položaja i prometne povezanosti, blage mediteranske klime, pregršta prirodnih ljepota kojima obiluje, bogate kulturne povijesti gdje na svakom kutku vas očekuje mali “susret s prošlošću”, autohtone ponude namirnica i okusi koji se ne zaboravljaju lako. Otok Krk sa svim svojim kaštelima ili gradićima (Omišalj, Njivice, Malinska, grad Krk, Punat, Baška, Vrbnik, Dobrinj, Šilo, Klimno ) može ponuditi odmor, opuštanje i zabavu za sve generacije, obitelji s djecom, obitelji s kućnim ljubimcima ili pak ljubitelji adrenalina koji će na svakom kutku otoka moći isprobati svoje brojne vještine.

Ove godine svi smo se pomalo vratili boravku na otvorenom, istraživanju prirode, upijanju i promatranju ljepota koje nas okružuju kao i veselju u malim stvarima. Upravo zato otok Krk bit će i dalje savršen odabir za sve one željne mira, prirode i nekih od najljepših plaža Jadrana. Odavno su mnogi iznajmljivači otoka Krka prepoznali ulaganje u kvalitetu te od tad prate i prilagođavaju se željama gostiju te tako ulažu u kvalitetu smještaja, a koji su naširoko poznati po svojoj gostoljubivosti. Pravi domaćini uvijek su na raspolaganju svojim gostima, odgovaraju na sve njihove upite i sugeriraju kako najbolje provoditi svoj godišnji odmor na otoku Krku te će vas sigurno dočekati s brojnim autohtonim i domaćim proizvodima otoka kojih zaista ima u izobilju.

Odmor za sve generacije

Otok Krk odličan je izbor za obitelji s djecom jer za svakoga se pronaći aktivnost za uživanje kada imate mogućnost provesti ljetne dane na jednoj od 15-ak plaža gdje se vijore Plave zastave kao dokaz čistoće mora i obale, potvrda standarda kvalitete usluga. Šljunčane, betonske, pješčane plaže ili pak neke od skrivenih uvala pružit će vam sve potrebno za odmor i dušu, a djeci zabavu. Vruće, ljetne dane najbolje je provesti na moru, ali to ne mora uvijek biti izležavanje na suncu i kupanje, već istraživanje okolnih skrivenih dragulja putem brojnih izleta brodom ili katamaranom.

Sve više pozornosti gosti pridodaju rekreaciji, sportu i aktivnom odmoru, a otok Krk nudi različite načine rekreacije i zabave za sve uzraste poput dugih pješačkih i biciklističkih staza, teniski tereni, mini golf, aqua park na moru, vožnje na tubama i bananama na moru, jet ski, odbojka na pijesku, fitness centri, jedrenje, wakeboard. 

Zaljubite se u otok Krk ove godine, otkrijte sve njegove skrivene dragulje i onda jednostavno stalno nam se vraćajte!