Rezerviraj idealan smještaj u čarobnoj destinaciji i doživi nezaboravne trenutke na otoku Krku

Ako ste u potrazi za destinacijom gdje imate puno toga za vidjeti, a bitni su vam i programi koji će pridonijeti vašem zdravlju, želite konzumirati domaće i svježe namirnice, biti fizički aktivni i okruženi očuvanim i čistim krajolikom tada je otok Krk pravi izbor za vaše iduće putovanje.
Krk se odlikuje čistim morskim zrakom i kristalno čistim morem te čak na 15 plaža vijori se plava zastava. Nije nikakvo čudo da se na otoku Krku sve više razvija zdravstveni turizam koji uključuje odmor uz more, udisanje čistog zraka s mirisom soli i ljekovitog bilja, bijeg od urbane svakodnevice, kupanje u čistom moru i laganu mediteransku prehranu.

Smještaj na otoku Krku

Objekti za smještaj na otoku Krku među ostalim mogu se pohvaliti odličnim mirnim lokacijama kao i savršenim pogledom na more. Blizina mora ili bazen u sklopu objekta još su jedan od razloga zašto je obiteljsko druženje ili druženje s prijateljima uvijek najbolji odabir. Pravi domaćini uvijek su na raspolaganju svojim gostima, odgovaraju na sve njihove upite i sugeriraju kako najbolje provoditi svoj godišnji odmor na otoku Krku. Na samom dolasku dočekat će vas s brojnim autohtonim i domaćim proizvodima otoka kojih zaista ima u izobilju. Od maslinovog ulja, žlahtine, domaćih rakija i likera, krčkog pršuta i svih ostalih delicija. Za vrijeme vašeg boravka uvijek možete računati na svoje domaćine, a vrlo često ta druženja pretvore se u zajednička što je najbolja promocija turizma iz prve ruke.

Prirodne i kulturne atrakcije

Uz bogatu kulturno-povijesnu baštinu, mnoštvo turista privlače i brojne prirodne atrakcije, netaknuta priroda, od fotogeničnih uvala preko plodnih polja i gustih šuma, submediteranske vegetacije, golog krša do pravog planinskog krajolika.

Aktivni odmor na otoku Krku

Otok Krk nudi različite načine rekreacije i zabave za sve uzraste poput dugih pješačkih i biciklističkih staza, teniski tereni, mini golf, aqua park na moru, vožnje na tubama i bananama na moru, jet ski, odbojka na pijesku, fitness centri, jedrenje, wakeboard.

Zagrantirana zabava za sve uzraste

Maštate li o prekrasnim plažama i kristalno čistom moru, vrhunskoj hrani i piću, domaćim proizvodima, očaravajućim povjesnim i kulturnim znamenitostima koji pričaju dugu povjest onda razmotrite otok Krk kao vašu sljedeću destinaciju za godišnji odmor tijekom ljetnih mjeseca.