Robinzonski turizam na otoku Krku

Robinzonski turizam odavno je prepoznatljiv oblik odmaranja, posebice ljubitelja iz užurbanih i napučenih sredina koji za vrijeme svojeg godišnjeg odmora žele se “isključiti” od gužvi i buke. Zadnjih godina trend je sve popularniji i sve više gostiju i posjetitelja odlučuje se za svoj mir, tišinu i osamu u prelijepom prirodnom okruženju.

I naš najsunčaniji, tzv. Zlatni otok, otok Krk godinama širi svoju ponudu smještaja, posebice onog na osami jer se zahtjevi gostiju iz godine u godinu povećavaju. Jedno je od atraktivnih odredišta za turiste zbog svoje bogate i raznovrsne ponude sadržaja te svojih prirodnih ljepota i bogate povijesti. Robinzonski turizam na osami, blizu pješčane plaže, smještaj u skrivenim uvalama, za svaku vrste želje naših gostiju danas, u mogućnosti smo ispuniti zahtjeve.

Velika prednost otoka je dobra prometna povezanost s kopna preko Krčkog mosta, brodovima iz luka i lučica, trajektima iz pristaništa Valbiska te zračna luka Rijeka kod Omišlja.

Pitate se zbog čega bi trebali rezervirati smještaj baš na otoku Krku? I to smještaj u stilu Robinzon?
Razloga ima mnogo, a mi vam donosimo nekoliko zanimljivih činjenica zbog kojih ćete već danas poželjeti doći na ovaj predivan otok.

Udaljeni ste od prometa i gužve, okruženi ničime osim slikama i zvukovima prirode. Idealan je izbor za sve koji žele pobjeći od gradske vreve i potražiti mir za dušu i tijelo.

Blaga mediteranska klima, povoljan geografski položaj i bogatstvo prirodnih i kulturnih sadržaja osigurat će vam odmor za pamćenje.

Za vas u ponudi, među ostalim, imamo jednu Robinzon kućicu na osami u Malinskoj. Na ukupnoj površini od 20 metara kvadratnih raspoređene su prostorije kuhinje, dnevnog boravka i kupaonice. U dnevnom se boravku nalazi kauč koji se pretvara u udoban ležaj za dvije osobe dimenzija 140 x 200 cm. Kvalitetan madrac i mekana posteljina osigurat će vam dobar odmor i miran san. U kupaonici se nalaze umivaonik, wc-školjka i kada za tuširanje. Tuš je prijenosan, s vodom pod pritiskom te ćete imati mogućnost pravog tuširanja, gotovo kao kod kuće. Smještaj je pet friendly, a ograđeni maslinik od 825 m2 pruža mogućnost slobodnog trčkaranja kućnog ljubimca.

Uz rezervaciju robinzonskog tipa smještaja, uživajte u privatnosti okruženi prirodom, i ne čekajte nego rezervirajte još danas! Pri dolasku vas očekuje piće dobrodošlice, karta otoka Krka te pomno odabrana ponuda aktivnosti koje otok Krk pruža.

Opustite se u prirodi u stilu Robinsona Crusoea!