Savjeti za idealno obiteljsko putovanje na otok Krk

Otok Krk svojom raznolikom ponudom aktivnosti, pitoresknim mjestima za posjetiti, brojnim restoranima koji nude raznovrsnu hranu i pića postavlja se na prvo mjesto kada je u pitanju godišnji odmor u ljetnim mjesecima. Dugi dani provedeni na plaži, predivne večeri na šetnjicama uz more, mnoštvo prostora za igranje od aqua parkova, igrališta, staza za bicikle, šetnjica osigurat će odmor iz snova za svakog člana obitelji.

Isplanirati obiteljski odmor u teoriji je odlična ideja za iskoristiti godišnji odmor kako bi se provelo što više vremena zajedno s obitelji. No, često, već pri spremanju na put pojavi se nervoza i užurbanost. Kako bi sačuvali živce i zaista uživali na putu, donosimo nekoliko savjeta kako prebroditi napetost!

Odabrati destinaciju u kojoj će za svakog biti po nešto. Jasno raspraviti i donijeti odluku u skladu s potrebama i željama svih koji kreću na put. Otok Krk konstantno ulaže u obiteljski turizam, proširivajući ponudu prema potrebama i raznim inovacijama i trendovima ostalih turističkih destinacija kako u Hrvatskoj tako i u cijelom svijetu.

Ne pretrpavajte si dan s puno stvari i izleta koje želite odraditi. Zapamtite da ste se došli odmoriti, družiti i napuniti baterije. Uživajte u onome o čemu ste maštali o destinaciji. Sve ostalo što stvara nervozu, ostavite sa strane. Ako se i poremete planovi, prihvatite to sa smješkom i pronađite alternativu. Život je avantura sam po sebi, zašto mu se protiviti? 😀

Organizirajte vrijeme ukoliko situacija to dopušta, da se nakratko razdvojite. Dok se djeca igraju u dječjim igraonicama, vi možete otići na masažu za dvoje ili uživati u lounge baru, kafiću. Uzmite vremena za sebe kako se ne bi vratili i poželjeli odmor od godišnjeg odmora prije povratka u svakodnevnicu.

Pokušajte održavati rutinu buđenja i odlaska u krevet, kako se tijelo ne bi šokiralo i kako ne bi došlo do umora i nervoze samim time i onih manje lijepih dana s godišnjeg odmora.

Maštate li o prekrasnim plažama i kristalno čistom moru, vrhunskoj hrani i piću, domaćim proizvodima, očaravajućim povjesnim i kulturnim znamenitostima koji pričaju dugu povjest onda razmotrite otok Krk kao vašu sljedeću destinaciju za godišnji odmor tijekom ljetnih mjeseca.

Osim toga, otok Krk nudi savršen aktivan odmor. Uređene staze za bicikliste , šetnjice, planiranje i osvajanje najviših vrhova otoka, teniskih terena i još mnogo toga što će vam osigurati avanturistički odmor!

Designed by jcomp / Freepik