Smještaj na otoku Krku po vašoj mjeri

Do ljeta nas dijeli još jako malo i već smo navikli da je ovo doba godine rezervirano za one goste koje vole bijeg od gužve, mir i opuštenost u ugodno toplo vrijeme, kojima u fokusu nije kupanje na prekrasnim plažama i upijanje sunca. Bez obzira što je ove godine to nije slučaj, nadamo se da će se situacija uskoro popraviti kako bi i dalje brojni turisti imali mogućnost upoznati prekrasan otok Krk, dok će se brojni gosti vratiti u svoja obožavana mjesta diljem otoka. Prvi korak bit će pronaći smještaj koji će odgovarati vašim potrebama i aktivnostima tijekom godišnjeg odmora.

Vile, kuće za odmor i apartmani za obitelj i prijatelje 
Smještaj za obitelj i prijatelje
u ova novija i nepredvidljiva vremena postao je puno bitniji faktor kod planiranja godišnjeg odmora i odabira destinacije za putovanje. Neki novi trendovi i načini ponašanja preko noći postali su “novo normalno”, stoga se puno više pažnje posvećuje održavanju čistoće objekta kao i sadržajima koje objekt posjeduje u svom inventaru. Objekti za smještaj na otoku Krku među ostalim mogu se pohvaliti odličnim mirnim lokacijama kao i savršenim pogledom na more. Posebna briga za uređenje posvetila se eksterijeru objekata kako zbog boravka na svježem zraku tako i brojnim popratnim sadržajima u kojima cijela obitelj može uživati u svako doba dana. 

Kuće za odmor sa vlasnicima koji su pravi domaćini
Kuće za odmor ili pak apartmani u kućama za odmor već godinama su hit među turistima i svima onima koji svoj odmor i sve aktivnosti kroje baš po svojoj želji. Bez obzira volite li kuće s bazenom, apartmane s pogledom na naše prekrasno Jadransko more ili vile za mirni odmor s vašom obitelji, u našoj ponudi svatko će pronaći način da se razmazite kao nikad do sad. Još kad k tome dodamo gostoprimstvo domaćina, nerijetko se kroje priče o dugogodišnjoj tradiciji dolaska kod iste obitelji upravo iz razloga prijateljske povezanosti. Pravi domaćini uvijek su na raspolaganju svojim gostima, a na samom dolasku dočekat će vas s brojnim autohtonim i domaćim proizvodima otoka kojih zaista ima u izobilju.

Smještaj na otoku Krku za ljubitelje outdoor aktivnosti
Proljeće na otoku Krku idealno je doba godine za bicikliste i sve ostale ljubitelje adrenalina i boravka na otvorenom zraku, ljubitelje outdoor aktivnosti. Otok Krk prepoznat je u biciklističkoj zajednici diljem svijeta upravo zbog brojnih uređenih staza i mogućnosti vožnje stoga smo i mi u svojoj ponudi posebnu pozornost posvetili smještaju sa prostorom za bicikle i ostalim oblicima spremišta koje apartman ili kuća za odmor ima u svojoj ponudi kao jedan od najbitnijih faktora kod odabira smještaja.

Ako ste zainteresirani za odmor u prekrasnoj Hrvatskoj na jednom od najsunčanijih otoka pregledajte našu bogatu ponudu smještaja. Veselimo se vašim upitima jer mi smo uvijek tu za vas!