Smještaj na otoku Krku sa prostorom za bicikle

Na odmoru često težimo tome da se dobro odmorimo i napunimo baterije, te se sve više pozornosti pridodaje rekreaciji, sportu i aktivnom odmoru. Jesen na otoku Krku idealno je doba godine za bicikliste i sve ostale ljubitelje adrenalina i boravka na otvorenom zraku, ljubitelje outdoor aktivnosti. Pitate se zbog čega bi trebali rezervirati smještaj na otoku Krku prilagođen vašem aktivnom odmoru kojeg imate u planu? Razloga ima mnogo, a mi vam donosimo nekoliko zanimljivih činjenica zbog kojih ćete već danas poželjeti doći na ovaj predivan otok. 

Trenutno svi više težimo boravku na otvorenom zraku, posebice biciklisti kojima je to odavno već uigrani stil života. Otok Krk oduvijek je itekako poznat u biciklističkoj zajednici diljem svijeta upravo zbog brojnih uređenih staza i mogućnosti vožnje stoga smo i mi u svojoj ponudi posebnu pozornost posvetili smještaju sa prostorom za bicikle i ostalim oblicima spremišta koje apartman ili kuća za odmor ima u svojoj ponudi kao jedan od najbitnijih faktora kod odabira smještaja.

U jesensko vrijeme manje su gužve, temperatura više nije previsoka jer sunce gubi svoju snagu. Dani su sve kraći a priroda je obojana divnim jesenskim bojama. Jesen na otoku Krku posebno je zanimljivima biciklistima i penjačima te svim ostalim ljubiteljima aktivnosti na otvorenom koji mogu bezbrižno uživati u svim prirodnim ljepotama i okolišu otoka Krka, a ujedno biti u formi i brinuti za svoje zdravlje.

Na raspolaganju biciklistima su staze lagane težine namijenjene početnicima i rekreativcima koji lagano pedalirajući uživaju u netaknutoj prirodi i predivnom pejzažu. Također možete odabrati zahtjevnije staze namijenjene brdskim biciklistima. Ukoliko osim uživanja u pejzažu želite doživjeti nešto malo drugačije i upoznati se s bogatom povijesti otoka Krka, preporučamo vam da posjetite Bašku. Tamo ćete pronaći lakše i zahtjevnije staze, upoznati se sa Bašćanskom dolinom i na putu susreti stado ovaca koje su uobičajeni stanovnici ovoga kraja. Biciklističke staze možete upoznati i putem mobilne aplikacije KRK BIKe koja u sebi sadrži pretraživanje biciklističkih ruta, GPS navigaciju, informacije o turističkim informativnim centrima, vremenskoj prognozi, kontakt hitne službe, pronalaženje lokacija punionica za električna vozila.

Zateknete li se na otoku Krku ovih dana, idealno je doba za istraživanje našeg predivnog otoka na dva kotača zbog ugodnih temperatura i onog nekog posebnog osjećaja u zraku. Kako bismo vam olakšali potragu za vas smo pripremili popis slobodnih apartmana koji će imati dovoljno mjesta za vaše bicikle, a ovdje možete pogledati kartu biciklističkih staza. Vidimo se na nekoj od staza!

Lista smještaja:

Apartmanska kuća Snježana za 15 osoba

Apartmanska kuća sa bazenom za 8 osoba

Apartman Marta blizu mora za 4 osobe

Apartman Jakovac blizu mora za 4 osobe

Vila Jazz uz more za 7 osoba