Uz luksuzan privatan smještaj do odmora iz snova na otoku Krku

Ove godine iskoristite ljetovanje na otoku Krku kako biste odmorili dušu i tijelo i napunili baterije do sljedećeg odmora. Mi vam u tome možemo pomoći našom ponudom luksuznih kuća i apartmana po svačijoj mjeri. Bez obzira volite li kuće s bazenom, apartmane s pogledom na naše prekrasno Jadransko more ili vile za mirni odmor s vašom obitelji, u našoj ponudi svatko će pronaći način da se razmazi.

Naši luksuzni apartmani dotjerani su do najsitnijeg detalja samo za vaš gušt. Pružaju vam privatnost, a s druge strane u blizini ste svega što vam može zatrebati na odmoru. Bazeni, roštilji, sauna, korištenje bicikla, predivan okoliš i miris svježe pokošene trave. Postoji li mjesto gdje biste radije bili?

Smještaj sa bazenom
Život je bolji uz bazen! Dobra knjiga, hladno piće i bazen recept su za idealan odmor koji pružaju kuće i vile sa bazenom. Provedite svoje ljetovanje sa obitelji i prijateljima na otoku Krku u kući sa bazenom kako bi vam osvježenje bilo dostupno u svakom trenutku. Ili jednostavno uživajte u ispijanju koktela i suncu na ležaljci tik uz bazen.

Smještaj sa pogledom na more
Blagodati morske vode svima su nadaleko poznate, ali već i sam pogled na prekrasno plavetnilo pruža osjećaj mira i topline. Majka priroda pobrinula se da upravo otok Krk, zahvaljujući svojoj poziciji u Jadranskom moru, ima jedne od najljepših pogleda na more.

Smještaj u blizini plaže
Ako želite svaku minutu svoga ljetovanja maksimalno iskoristit i ne gubiti vrijeme na odlazak do plaže i vraćanje s iste, izaberite kuću nekoliko koraka do plaže. Činit će vam se da možete s balkona skočiti ravno u more, a moći ćete iz ležaljke na vlastitoj terasi uživat u šumu mora.

Smještaj za mirni odmor s obitelji
U našoj ponudi možete pronaći i apartmane u mirnom okruženju u kojima vaša djeca mogu bezbrižno trčati oko kuće i igrati se. Vile okružene zelenilom i maslinicima prave su oaze za opuštanje te bijeg od gužve i stresa.

Luksuzne kuće i apartmani, pravi su izbor za idealan odmor. Odaberite svoj stil luksuza, rustikalni u primorskom duhu ili moderan stil sa romantičnim detaljima i dozom elegancije. Koji god stil odaberete sigurni smo da ćete uživati. Ako dodamo k tome i našu posebnu ponudu uz koju boravite 7, a plaćate samo 6 dana, luksuzni smještaj ne mora biti luksuz i za vaš novčanik. Ove godine ljetujte na otoku Krku i razmazite se ekskluzivnim apartmanima za nezaboravan odmor u Hrvatskoj.