Začini svoj odmor na otoku Krku super izletima brodom

Odabrali ste Hrvatsku i otok Krk za svoju savršenu ljetnu destinaciju za odmor i sigurni smo da niste pogriješili. Ovaj “zlatni “otok zaista krije brojne neotkrivene čari za sve generacije, od brojnih očaravajućih oaza mire i tišine pa preko raznih prirodnih ljepota i atrakcija do neponovljivih doživljaja prirodnih i kulturnih blagodati.

Vruće, ljetne dane najbolje je provesti na moru, ali to ne mora uvijek biti izležavanje na suncu i kupanje, već istraživanje okolnih skrivenih dragulja putem brojnih izleta brodom ili katamaranom.

Takvi izleti uvijek pružaju nezaboravne trenutke svima, a složit ćete se, nekako najviše uživaju baš najmlađi članovi obitelji. Jadranska obala i more, sigurni smo, ostat će vam u trajnom sjećanju. U nastavku vam donosimo nekoliko cool prijedloga izleta brodom:

Venecija
Super prilika za cjelodnevni izlet u Veneciju, jedan od najprepoznatljivijih gradova na svijetu, grada na 118 otoka. Iako putovanje započinje sat i pol dugim putovanjem autobusom do još jednog prekrasnog grada Poreča (Istra), kamo se ukrcavate na brod i gdje vaš izlet uz stručnog vodiča započinje.

Panorama
Zanimljiv i atraktivan izlet u trajanju od 4 sata upoznat ćete najljepše plaže otoka, obale oko Punta i grada Krka uz uživanje u pogledu na obale otoka Cresa. Okupajte se u prekrasnoj uvali s očaravajućom pješčanom plažom, a nakon toga slijedi kava i kolač na brodu.

Ribarska akademija & Noćno koćarenje
Postani ribar na jedan dan! Iskusi autentični ribolov povlačnom mrežom koćom, uživaj u jedinstvenim krajolicima otoka i obale, okupajte se u najljepšoj vali Veloj luci kraj Baške i naučite sve male tajne ribolovnih vještina. Naravno slijedi i ručak od svježeg ulova kao i posjet ribarskom muzeju.

Naravno sve to možete doživjeti i u toploj, ljetnoj noći pod prekrasnim zvjezdanim nebom u sklopu ponude Noćno koćarenje.

Glasboat
Kroz dvosatnu plovidbu imate mogućnost uživati u upoznavanju i istraživanju podmorja Jadrana, u slikovitom rtu Pelova. Kroz stakleno dno motornog broda “Litus” oduševit će vas sve ljepote flore i faune kao i magičan panoramski pogled s otvorene palube na obale Malinske i Njivica

Krk-Rab-Pag
Nemojte propustiti priliku i kroz cjelodnevni izlet upoznati jednako popularne i zanimljive otoke Pag i Rab. Na otoku Pagu je predviđeno kupanje s broda, zaista nezaboravno iskustvo zahvaljujući kristalno čistom plavom moru. Istražite jedan od najzelenijih otoka, nevjerojatni Rab, uz pratnju turističkog vodiča i uvjerite se sami u sve prirodne ljepote kojima ćete svjedočiti.

Uživajte u svom odmoru na otoku Krku istražujući Kvarnerski zaljev i zaljubite se u brojna novootkrivena čarobna mjesta!