Zašto je camping postao jedan od najpopularnijih oblika turizma na otoku Krku

Mnogo je razloga zašto je camping postao jedan od najpopularnijih oblika turizma na otoku Krku. Oni najvidljiviji i najsigurniji su:

– netaknuta priroda, šljunčane plaže, čisto more idealno za kupanje bez velikih valova i morskih mijena

– cijene kampiranja među povoljnijim na Mediteranu

– vrhunska usluga, gostoljubivost osoblja i domaćina

– blaga mediteranska klima

– zdrava mediteranska prehrana u kojoj prevladavaju  riba i riblji specijaliteti, maslinovo ulje, povrće, aromatična i začinska bilja, mesni specijaliteti te vrhunska vina

– imate široki spektar aktivnosti poput bazena, igrališta za djecu i odrasle, u ponudi možete pronaći i škole jedrenja, surfanja, skijanja na vodi, ronjenja i planinarenja

– dostupnost i povezanost s cijelom Europom

Izdvojili smo 3 od mnoštvo kampova na otoku Krku:

1. Kamp Njivice

Odmor u kampu Njivice, jednom od najboljih kampova u Hrvatskoj, odmor je za sva osjetila. Za savršen hlad zaduženi je hrastova šuma, a jedinstvene kućice protežu se tik uz predivnu obalu i čisto Jadransko more. Na plaži se nalaze razne atrakcije i lounge barovi. Postoje različite vrste mobilnih kućica, pa tako možemo izdvojiti “Prestige” prvi red do mora uz privatni bazen. Možete odabrati parcelu za smještaj kampera ili boravak u jednoj od ovih modernih mobilnih kućica. Svaka parcela ima struju i vodu te svu opremu potrebnu za normalan boravak.

2. Camping Glavotok

Kamp se nalazi samo 2 km udaljen od mora, a u neposrednoj blizini su i svi turistički sadržaji u gradu Krku. Posebnost ovog kampa je što pruža mogućnost smještaja kroz cijelu godinu. U ponudi imate parcela za smještaj kampera, family bungalove, luksuznije vile te mobilne kućice. Raznovrsna ponuda olakšava svim posjetiteljima da odaberu onaj smještaj u kojem će uživati svim osjetilima.

3. Krk Premium Camping Resort by Valamar

Novi, obiteljski kamp dobitnik je mnoštvo nagrada za kvalitetu. Nalazi se nedaleko od grada Krka. Možete odabrati parcele ili mobilne kućice. Vjerujte da osamsto metara duga plaža s malim šljunčanim uvalicama neće vam dopustiti da ne provodite vrijeme igdje drugdje. U sklopu kampa imate i plažu za pse, kako vaši ljubimci ne bi propustili zabavu. Također tu su još i brojne šetnjice i jogging staze,  biciklističke staze, masaže, teniski tereni, restorani i barovi te sve ostalo.